skip to content »

pharmelite.ru

Jilat burit sedang tidur vidio

Sampai di sebuah restoran makanan, Sue parking and naik kereta dia.. Dulu masa program anak angkat, Khairul kawan dengan Sue sebab Sue rapat dengan Lili. Khairul memang suka tenung breast Sue sejak masa ni lagi.Program anak angkat tu 2 minggu aje, tapi kami keep contact.

jilat burit sedang tidur vidio-23jilat burit sedang tidur vidio-44jilat burit sedang tidur vidio-81jilat burit sedang tidur vidio-58

Antara kelebihan no fap adalah kita akan horny sepanjang masa. Sejujurnya aku akui, Suhana memang wanita yang amat cantik.Aku mula berani menceritakan fantasiku pada Suhana. Satu malam tu aku suruh dia ceritakan fantasi dia fuck dengan pengantin lelaki.Berdenyut kote aku dengar cara dia cerita punya details and macamana supaya diorang tak kantoi.Kemudian Suhana menceritakan bagaimana dia dirogol oleh pakcik2 tua di kenduri.Tak tahan dengan fantasi dari bibir seksi Suhana, aku melancapkan kote ku di buah dada Sue, melaga-laga kan kote ku pada buah dada Sue, apabila tiba masa untuk terpancut, aku suakan koteku kedalam mulut comel Sue.Sepanjang 3 tahun perkahwinan, kami telah dikurniakan 2 orang cahaya mata, anak kami yg bongsu masih berusia setahun setengah.

Kerjaya isteriku sebagai jurumekap atau orang panggil mak andam pengantin memang selalu membuat dia outstation ke serata negeri.

Bini aku tu dah la pakai baju kuning lengan panjang yang ketat, seluar pulak jeans ketat…mencanak2 kote aku di pejabat. Aku mengarahkan Suhana supaya pulang terus apabila selesai makeup pengantin. Aku pun agak busy di pejabat hari tu, jadi seharian memang aku tak SMS Suhana.

Mencanak kote aku apabila melihat isteri aku masih lagi bertudung bawal,menyelak baju dan bra dia menampakkan teteknya yang putih ranum. Aku lihat Khairul ni tidak la kacak pun, dia berkulit gelap, tapi jenis badan besar dan tinggi. Malam tu selepas kami selesai mandi dan dinner, sekitar jam 10 malam, ketika menonton tv aku cuba berbicara soal Khairul.

Aku tak pernah terfikir nak curang, betapa cantik nya dia. Kalau dulu aku selalu berpesan pada isteri ku Suhana supaya melabuhkan tudung, kini aku sendiri menyingkap tudungnya supaya tidak menutup buah dada. Aku mula membelikan half cup bra pada Suhana dan baju kurung dan kebaya yang ketat dan see thru.

Aku selalu berpesan pada Suhana yang ini semua ‘teasing’ je, jadi jangan curang.

Aku sangat menjaga kreadibiliti ku sebagai suami hingga pada 1 kejadian tu, sorang budak, jenis mat mat rempit send dekat bini aku pic batang dia. Mula2 dia agak terkejut, namun setelah beberapa kali, Suhana pulak yang mintak2 nak kan dildo.