skip to content »

pharmelite.ru

Kegairahan wanita beromen

kegairahan wanita beromen-62

Selama ini bahkan dia tak pernah kulihat meski hanya untuk duduk-duduk di terasnya yang besar. pas tu aku ramas maut2 punya.licin je cipap kau masa aku ramas tuu.. Sekali sekala Intan melancap zakat Ranjit supaya batang benggali itu sentiasa keras.Itu ciri Ibu Rumah Tangga yang konservatif dan kukuh memegang tradisi sopan-santun budaya wanita timur yang sangat menghormati suami. Aku mengikut saja dari belakang masuk ke kamar tidurku.

kegairahan wanita beromen-79

Saat itulah yang bakal kupilih untuk momentum memperkosanya. Bibir Intan yang merah basah itu mengucup penuh mesra kepala hitam kemerahan milik Ranjit. Ranjit, mari kita ke bilik supaya lebih selesa.” Terdengar suara isteriku mengajak rakan sejawatnya itu. Ranjit memaut leher isteriku sambil mecium rambut Intan yang hitam berkilat.Dari arah sana, secara kebetulan, juga melalui jendela kamarnya, aku menyaksikan si Istri sedang melayani suaminya dengan sangat telaten dan penuh kasih. Pada hari yang dirancangkan aku sengaja menyuruh isteriku memakai pakaian yang agak seksi pada malam itu dan melarangnya memakai tudung pada malam itu. Kecik, macam butuh budak-budak." Ranjit terus menerkam isteriku apabila mendengar isteriku berkata demikian. Sambil itu aku melihat tangan isteriku mengosok-gosok senjata Ranjit yang amat besar itu.Mulai menemani makan, mengenakan pakaian, memasang kaos kaki, sepatu, membetulkan letak baju, sampai ketika mencium suaminya yang sedang bersiap-siap untuk turun kerja, semua itu kusaksikan dengan jelas. Isteriku akhirnya memilih untuk mengenakan baju blouse dan skirts panjang. I akan puaskan you, I tahu yang husband you tak mampu.” Kata-kata Ranjit membuat isteriku terkejut. Sambil bercium, Ranjit menanggalkan pakaian isteriku satu persatu. "Mmmmm..big abang, Intan tak sabar-sabar nak rasa penis you yang besar dan panjang ni.." Aku dan Intan memberi tumpuan kepada zakar Ranjit.Tak beda jauh dengan suaminya, dia juga terlihat kaku dan tertutup. ” “Kenapa you tanya I macam tu.” Ranjit sedikit ragu-ragu.Tapi watak itu, agaknya lebih disebabkan oleh sikap pendiam dan pemalunya. “Intan ingin merasa penis tak bersunat,” aku sengaja berbohong.Kapan saja si Suami bepergian ke luar kota lebih dari satu malam, karena tugas perusahaannya sebuah distributor peralatan elektronik yang cukup besar. pas tu kau terus bangun baring atas badan aku buat posisi 69.. Terlihat lidah Intan bermain-main di sekitar kepala zakar Ranjit.

Dengan kata lain, kapan Maryati, wanita dengan sepasang buah dada dan pinggul yang montok sintal itu tidur sendirian di rumahnya. Lidah Intan yang kasar dan basah itu menari-nari di kepala licin.

Apakah seorang istri seperti itu mampu bertahan dari godaan seks yang kuat, jika pada suatu ketika, dia terposisikan secara paksa kepada suatu kondisi yang memungkinkannya bermain seks dengan pria lain? abih basah muka aku dgn air kau tuuu..terdengar pulak bunyi cipap kau.. Abang tengok lah puas-puas..." Selepas berkata demikian, isteriku bergerak rapat ke arah Ranjit yang menunggu isteriku dari tadi. Sedikit membongkok Intan merapatkan wajah berserinya mencium kepala kulup Ranjit. Very cute, tak macam penis suami I yang hodoh tu.” Zakar kehitaman yang berkulup kepunyaan Ranjit isteriku cium dan jilat penuh ghairah. Mungkin kerana zakarku pendek dan kecil jadi isteriku kurang bernafsu melihatnya. Kulit kulup itu Intan tolak dan disangkutnya di bahagian takok kepala. Kepala penis Ranjit makin membengkak dan mengembang. Aku dapat melihat dengan jelas kepala hitam kemerahan itu terbuka dan tertutup kulup.

Apakah dalam situasi seperti itu, dia akan melawan, menolak secara total meski keselamatannya terancam? Selepas itu mereka berpeluk lalu bercium mulut dengan romantis sekali. Kemudian lidahnya dijulur keluar dan bahagian hujung yang terbuka itu dijilatnya penuh nafsu. Pandai pula Intan melayan batang pelir Ranjit itu, padahal selama ini dia belum pernah menikmati zakar tak berkhatan. Intan berulang kali menempelkan hujung hidungnya dan menghidu aroma kepala zakar Ranjit yang lembab. Memang Intan sengaja menunjuk-nunjukkan kepadaku suaminya. Batang lelaki benggali itu Intan jilat, kulum dan dinyonyotnya.

Com - Koleksi Gambar Blue, Awek Bogel, Melayu Sex Lucah : Best Koleksi Gambar Blue.

Mari nikmati dan tengok Gambar Blue gambar beromen dalam kereta yang melancap nak pancut.

Cerita hangat sensasi telah di pindahkan ke blog pautan iaitu Isteri Jiran yang Setia Tuesday, April 20, 2010 AMAwalnya aku tak terlalu tertarik dengan pasangan suami-istri muda yang baru tinggal di samping rumahku itu. Lalu kepala otakku mula merancang untuk menjadikan fantasiku ini sebuah realiti. "I think she is a great woman," jawabnya sedikit ragu-ragu. Mengikut Ranjit dia memang berangan-angan ingin melakukan seks dengan wanita melayu. Dia memang geram dengan Intan yang cantik dan seksi.